“تفاوت لترون و نئوپان”، یکی از مواردی است که هنگام استفاده از این دو محصول در صنعت چوب، باید اشخاص از آن اطلاع داشته باشند تا به درستی بتوانند محصول مورد نظر خود را خریداری کنند. در واقع ورق لترون و نئوپان از خورده های چوب ساخته می شود و حال ممکن است این سوال ایجاد شود که آیا اصلا تفاوتی بین این دو محصول می باشد و اگر تفاوتی وجود دارد، شامل چه مواردی است؟ حال برای آگاهی بیشتر در این زمینه به شما خریدار عزیز توصیه می کنیم تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
تفاوت لترون و نئوپان چیست؟
قبل از اینکه در مورد تفاوت لترون و نئوپان صحبت کنیم، بهتر است با نئوپان آشنا شوید، این محصول از خورده های چوب تولید می شود و در فرایند ساخت، این خورده ها به وسیله رزین یا چسب بهم چسبیده و باعث تولید نئوپان می شوند.
حال زمانی که این محصول همین گونه و بدون روکش باشد، نئوپان نام دارد اما هنگامی که برای آن از روکش استفاده شود با نام لترون شناخته می شود، پس به طور کلی می توان گفت تفاوت این دو محصول در داشتن یا نداشتن روکش می باشد وگرنه مغزی هر دو یکسان است.
حال به دلیل همین تفاوت از لترون برای مواردی مثل: کابینت ها، کمدها، درب ها و کلا مواردی که در دید قرار داشته و زیبایی آنها مهم است، استفاده می شود ولی از نئوپان که فاقد روکش و زیبایی بوده بیشتر در مواردی که دیده نمی شوند، استفاده می شود.
در مورد فرق لترون و ام دی اف و نئوپان هم باید بگوییم که خورده چوب های استفاده شده در لترون و نئوپان درشت تر و در ام دی اف ریز تر هستند که همین باعث شده ورق های لترون تراکم کمتری داشته باشند و علاوه بر این مورد سطح ام دی اف از این دو مورد نیز صاف تر است.
از تفاوت های دیگر این سه ورق می توان به این مورد نیز اشاره کرد که ورق نئوپان از همه مقاومت و استحکام کمتری دارد و قیمت آن نیز پایین تر است و به طور کلی بیشتر از ام دی اف و لترون استفاده می شود.
معایب لترون چیست؟
هر محصولی ممکن است دارای معایبی باشد که ورق لترون از این قاعده مستثنی نمی باشد، حال در متن زیر به برخی از معایب لترون اشاره کرده ایم:
- اگر ظاهر ورق برای شما اهمیت دارد، باید بگوییم که ظاهر لترون قدیمی است.
- این ورق مقاومت زیادی در برابر رطوبت و آب ندارد که همین مورد باعث شده، طول عمر بالایی نداشته باشد.
- در برابر مواردی مثل حرارت، خط و خش و ضربه، این ورق آسیب پذیر می باشد.
- از آنجایی که روکش استفاده شده برای این ورق تا حدودی کاغذی می باشد، در صورت ایجاد لکه، خیلی سخت تمیز می شود.
تفاوت قیمت لترون و نئوپان چقدر است؟
برای خرید هر محصولی، قیمت یکی از عوامل مهم است، حال در مورد قیمت نئوپان و لترون باید بگوییم که موارد مهمی مثل نوع مواد استفاده شده، ضخامت، اندازه، طرح، رنگ بندی و غیره در قیمت تاثیر گذار هستند.
به طور کلی قیمت لترون به دلیل ویژگی هایی که دارد از قیمت نئوپان بیشتر می باشد، حال اگر شما می خواهید این دو محصول را با قیمت عالی و مناسب خریداری کنید، کافی است با مجموعه م، سنتر ام دی اف، در ارتباط باشید.
از کجا ورق لترون و نئوپان با کیفیت بالا خریداری کنیم؟
اگر شما قصد خرید لترون را دارید، مجموعه ما که سنتر ام دی اف نام دارد دارای ورق های لترون بسیار با کیفیتی می باشد که دارای قیمت مناسب هستند و شما می توانید هر تعداد ورقی را که مد نظر دارید، از سایت به صورت آنلاین سفارش دهید. برای خرید و ارتباط با مجموعه ما کافیست با کارشناسان فروش سنتر ام دی اف تماس بگیرید تا اطلاعات لازم از محصولات و نحوه خرید را در اختیار شما قرار دهند.
جمع بندی
در این مقاله پاسخ جامعی به سوال شما “تفاوت لترون و نئوپان چیست؟” دادیم. در پایان باید بگوییم که انتخاب بین لترون و نئوپان به نوع کاربرد، بودجه و انتظارات شما از محصول نهایی بستگی دارد. لترون به عنوان گزینهای اقتصادی برای ساخت مبلمان ارزانقیمت و موقت مناسب است، در حالی که نئوپان با کیفیت و دوام بالاتر، برای ساخت مبلمان با طول عمر بیشتر و استفادههای سنگینتر توصیه میشود. درک این تفاوتها به شما کمک میکند تا انتخاب آگاهانهتری در پروژههای خود داشته باشید.
سوالات متداول شما
تفاوت اصلی در مواد اولیه تشکیل دهنده لترون و نئوپان چیست؟
لترون از ذرات چوب درشتتر با میزان چسب بیشتر تشکیل شده است، در حالی که نئوپان از ذرات چوب ریزتر و فشردهتر با میزان چسب کمتر ساخته میشود.
از نظر ظاهری، چگونه میتوان لترون را از نئوپان تشخیص داد؟
نئوپان معمولاً سطحی صافتر و متراکمتر دارد که برای روکشکاری با کیفیت مناسبتر است. لترون ممکن است سطح ناهموارتری داشته باشد و اغلب با روکشهای کاغذی یا ملامینه ساده پوشانده میشود.
کاربردهای رایج لترون و نئوپان در صنعت مبلمان و دکوراسیون چیست؟
لترون بیشتر در ساخت مبلمان ارزانقیمت، پارتیشنهای سبک و قفسهبندیهای ساده استفاده میشود. نئوپان به دلیل استحکام بیشتر، در ساخت انواع کابینت، کمد، میز و سایر مبلمان با طول عمر بیشتر کاربرد دارد.